Lokacioni

East Gate Business ndodhet përgjatë bulevardit Aleksandri i Madh, që ofron qasje të lehtë dhe të shpejtë në autostradën M4 (6.3km), qarkoren e Shkupit, dhe autostradën ndërkombëtare E75 dhe E65 (17.2km). Si një nga bloqet më të mëdha afariste në pjesën lindore të qytetit, lokacioni i ofron të gjithë komunitetit afarist fleksibilitetin dhe efikasitetin që iu duhet në punë: 5 linja autobusi që ndalojnë çdo 5 minuta, stacioni kryesor hekurudhor dhe i autobusave është një blok më tej dhe aeroporti është përafërsisht 15 minuta larg.

Merr