Lokacioni

East Gate Living gjendet vetëm 2 km nga Sheshi i Qytetit dhe në afërsi të vendeve kryesore të qytetit. Avantazhi kryesor i banuesve që jetojnë në East Gate është lidhshmëria rrugore, e cila ju ofron mundësinë që ata të arrijnë çdo destinacion në Shkup përmes bulevardit Aleksandri i Madh dhe qarkores së Shkupit, si dhe Aeroportin për vetëm 15 min vozitje. Poashtu ekziston transport publik, ku në stacionin fronta të autobusave çdo 5 minuta ndalojnë 5 linja autobusi. Kampusi i Universitetit dhe Fakulteti i Shkencave janë në distancë shumë të afërt, dhe stacioni qendror hekurudhor dhe i autobusave janë një blok më tej. Mjediset e gjelbërta dhe shtigjet e vrapimit rreth kompleksit të banimit bëjnë aktivitetet sportive për banuesit plotësisht të mundshme në çdo kohë të ditës.

Merr