Home ALB | Skopje East Gate
East Gate Living

FILLONI NJË STIL TË RI TË JETËS

SHIKO MË TEPËR
East Gate Shopping

STANDARDE TË REJA PËR PËRVOJË MË TË MIRË TË BLERJES

SHIKO MË TEPËR
East Gate Business

VEND IDEAL PËR BIZNESIN TUAJ

SHIKO MË TEPËR

MERITONI MË SHUMË

Shkupi East Gate është projekti i parë i këtij lloji në vend, i cili përfshin një qendër tregtare, kompleks banimi dhe park biznesi me qëllim futjen e standardeve të reja dhe moderne të jetës urbane.

500.000 m2

SIPËRFAQJA E PËRGJITHSHME

25.000 m2

ZONË TË GJELBËR

57.000 m2

BRUTO-SIPËRFAQE PËR QERA TË HAPËSIRAVE AFARISTE

50.000 m2

BRUTO-SIPËRFAQE PËR HAPËSIRA ZYRE

201.000 m2

BRUTO-SIPËRFAQE BANIMI

1.600

NJËSI BANIMI

Dizajn arkitektonik i lartë

Autori i projektit Shkupi East Gate është studioja arkitekturore me famë botërore nga Turqia, Yazgan Design Architecture Inc., e cila ka fituar shumë çmime ndërkombëtare përfshirë LEAF, për projekte të tilla si Hamamyolu Urban Deck - Eskisehir, YDA Center Ankara dhe Volkswagen Arena Istanbul. Projekti themelor është projektuar nga GIM, Instituti i Ndërtimtarisë Maqedoni Sh.A. Shkup.

Prill 2021

Procesi i ndërtimit

Çdo muaj ju informojmë se si po përparojmë me ndërtimin e projektit Shkupi East Gate. Shikoni videon nga muaji i kaluar për të parë se si bëhet realitet ky projekt.

Living

FILLONI NJË STIL TË RI TË JETËS

Kompleks rezidencial që ofron gjithçka që ju nevojitet për një stil jetese moderne dhe urbane.

Shopping

EKSPERIENCË DHE ARGËTIM MË TË MIRË GJATË BLERJES

Ritëm i ri i qytetit për një përvojë të mirë të blerjes, argëtimit, gastronomisë dhe kulturës së kafesë.

Business

VEND IDEAL PËR BIZNESIN TUAJ

Siguroni një vend në një nga ndërtesat e biznesit të Klasës A për të përfituar sa më shumë nga biznesi juaj.

Call us:

+389 (2) 5514 283