Lokacioni

Qendra tregtare East Gate ndodhet përgjatë bulevardit Aleksandri i Madh. Ajo ofron lidhje me autostradën kombëtare M4 (6.3 km), e cila ofron qasje në qarkoren e Shkupit, dhe autostradën ndërkombëtare E75 dhe E65 (17.2km). Duke qenë qendra e parë tregtare në pjesën lindore të qytetit, ka lidhshmëri të mrekullueshme- dhe 5 linja autobusi që ndalojnë çdo 5 minuta.

Merr