Новости


Choose building
{{item.Name}}

Локација

„Ист гејт ливинг“ се наоѓа на само 2 км од центарот на градот и во непосредна близина до главните точки во градот. Одличната инфраструктурна поврзаност е најголемата предност за станарите што живеат во „Ист гејт“ поради близината до обиколницата, како и до аеродромот, до којшто се стигнува за само 15 минути. Јавниот транспорт е достапен со 5 автобуски линии, кои застануваат на секои 5 минути. Универзитетскиот кампус и Факултетот за природни науки се во близина, а централната железничка и автобуска станица се во соседниот блок. Околу комплексот има зеленило и патеки за трчање, со што спортските активности се достапни во кое било време од денот.

Преземи насоки