Новости

Локација

Трговскиот центар „Ист гејт“ е лоциран на булеварот „Александар Македонски“, кој се поврзува со националниот автопат М4 (6,3 км) и меѓународните автопати Е75 и Е65 (17,2 км), и преку кој се пристапува на обиколницата. Како трговски центар на источната страна, има одлична поврзаност со сите главни точки во градот и до него може да се стигне со сите превозни средства.

Преземи насоки