Skopje East Gate
East Gate Living

ЗАПОЧНЕТЕ НОВ СТИЛ НА ЖИВЕЕЊЕ

Види Повеќе
East Gate Shopping

НОВИ СТАНДАРДИ ЗА ВРВНО ШОПИНГ ИСКУСТВО

Види Повеќе
East Gate Business

ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

Види Повеќе

Заслужувате повеќе

Skopje East Gate е првиот проект од својот вид во земјата, кој инкорпорира трговски центар, резиденцијален комплекс и деловен парк, со цел да воведе нови и современи стандарди на урбано живеење.

500.000 m2

вкупна површина

25.000 m2

зелена површина

57.000 m2

бруто-површина за изнајмување деловен простор

50.000 m2

бруто-површина за канцелариски простор

201.000 m2

бруто-површина на резиденцијален комплекс

1.600

станбени единици

Премиерот Заев во посета на „Ист Гејт Мол“

Високи претставници на Владата на Република Северна Македонија, предводени од премиерот, г-дин Зоран Заев, Вицепремиер на Република Македонија, одговорен за економски прашања и координација со економските сектори, г. Фатмир Битиќи, Министер за економија, г-дин Крешник Бектеши, Министер за транспорт и патишта, г-дин Благој Бочварски, како и Градоначалникот на општина Гази Баба, го посетија денеска градилиштето […]

Врвен архитектонски дизајн

Автор на идејниот проект за Skopje East Gate е светски реномираното архитектонско студио од Турција, Yazgan Design Architecture Inc., кое се има закитено со многу меѓународни награди меѓу кои и LEAF, за проекти како Hamamyolu Urban Deck – Eskisehir, YDA Center Ankara и Volkswagen Arena Istanbul. Основниот проект е изработен од ГИМ, Градежен Институт Македонија А.Д. Скопје.

Април 2021

Процес на изградба

Секој месец ве известуваме како напредуваме со изградбата на Skopje East Gate проектот. Погледнете го видеото од претходниот месец за да видите како овој проект станува реалност.

Living

Почнете нов стил на живеење

Резиденцијален комплекс кој ви нуди сè што ви е потребно за модерен и урбан стил на живеење.

Shopping

врвно шопинг искуство и забава

Новиот ритам на градот за врвно шопинг искуство, забава, гастрономија и кафе-култура.

Јавете ни се:

+389 (2) 5514 283